Házirend

Csipke Szálloda – Wellness részleg

 

A wellness részleg területére belépni csak érvényes jeggyel, vagy bérlettel szabad, amit a szálloda recepcióján lehet megvásárolni. A szállóvendégek részére nyitvatartási időben korlátlan használatot biztosítunk. A belépőjegy, bérlet megváltásával a vendég elfogadja a házirend rendelkezéseit. A napi belépő csak adott napon érvényes belépésre jogosít.

A wellness részleget és szolgáltatásait mindenki saját felelősségre veszi igénybe.

Nyitvatartási idő: a hét minden napján 18:00-21:00

A wellness részleg megengedett napi terhelése a nyitvatartási időben: 36 fő/nap

Csak az értékmegőrzőben elhelyezett tárgyakért vállalunk felelősséget.

A medencetérbe utcai cipővel belépni tilos! A csúszásveszély miatt fürdőpapucs használata javasolt.

A medencébe szennyezett testtel belépni nem szabad. A medencébe történő belépés előtt a zuhany és a lábmosó használata mindenkinek kötelező. Nemenként elkülönített zuhanyzó az öltözőhelyiségben, illetve a medencetérben a trópusi zuhany áll a vendégek rendelkezésére. A szállóvendégek számára minden szobában további fürdési, zuhanyozási lehetőség biztosított.

A medencébe csak fürdőruhában szabad tartózkodni.

6 éven aluli, továbbá úszni nem tudó 14 éven aluli gyermek csak felnőtt felügyelete mellett veheti igénybe a medencét.

A wellness részleget igénybe vevő személyek egészségének és testi épségének védelme érdekében a fürdőt nem látogathatja

  • lázas, továbbá fertőző gyomor-bélrendszeri és bőrbetegségben szenvedő,

  • görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó, illetve feltűnő vagy nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó betegségben szenvedő

  • ittas

  • kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személy.

Tilos a wellness részlegben és helyiségeiben dohányozni, szemetelni, zajongani, ételt és szeszes italt fogyasztani, a medencébe törékeny vagy bármilyen balesetet, sérülést, okozó tárgyat bevinni. Nem szabad a medencébe tisztítószert, szappant, sampont használni, a medence vizét bármely módon szennyezni, a fürdőzők nyugalmát zavarni, vagy testi épségét veszélyeztetni, illetve nem szabad a közerkölcsöt, közrendet sértő módon viselkedni.

Az uszoda rendjének betartásáért a szálloda alkalmazottai felelnek. (recepciós, uszodamester) A szolgálatba lévő uszodamester, recepciós jogosult a házirendet, az erkölcsi és etikai szabályokat, megszegő vendéget rendreutasítani, az uszodából kiutasítani.

A masszázsmedencében ajánlott leghosszabb tartózkodási idő legfeljebb 30 perc.

A szaunát, gőzkabint, infrakabint csak a kifüggesztett általános szaunázási szabályok szerint saját felelősségre lehet igénybe venni. A szaunát megfelelő öltözetben lehet használni. (fürdőruha, törölköző) A szaunában az illóolaj csak mértékkel, másokra tekintettel használható. A szaunapadokra papucsban fellépni tilos.

A fürdő területére állatot bevinni tilos.

A vendég hibájából, a létesítmények nem rendeltetésszerű használatából eredő balesetekért nem vállalunk felelősséget. Bármilyen rendkívüli eseményt –személyi sérülés, tűzeset, balesetveszélyes eszköz vagy tárgy jelenléte – kérjük, jelezzék a személyzetnek, akik a megfelelő szabályzat alapján kötelesek haladéktalanul intézkedni. A wellness részleg nyitvatartási ideje alatt elsősegélyt a recepción lehet igénybe venni.

A talált tárgyakat a recepción kérjük leadni.

A vendégek biztonsága érdekében a fürdőben 24 órás térfigyelő kamera működik.

Aki a berendezéseket szándékosan megrongálja, vagy eltulajdonítja, valamint a fürdővizet szennyezi, az a kár megtérítésére kötelezhető, ellene szabálysértési eljárás indítható és a wellness részleg területéről eltávolítható.

A vendégek a recepción elhelyezett panaszkönyvben, illetve vendégkönyvben a fürdő üzemeltetésével kapcsolatban kifogást vagy elismerést tehetnek.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, a wellness részleg területén zártkörű rendezvények bonyolítására az általános vendégkör kizárásával.

A medencetérbe csak és kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital, minden más ital és eszköz bevitel szigorúan tilos.

A vendégek kötelesek a zárási időpontra tekintettel a wellness részleget időben elhagyni.

Kérjük, hogy a vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat a mielőbbi kijavítás miatt jelezzék a recepción. (dugulás, nagy szennyeződés)

A Házirend betartása minden a fürdő területén tartózkodó vendégre nézve kötelező!

 

Kiss László
ügyvezető igazgató

 

Érvényes 2010. november 24-től

Magyar (HU)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)SerbianFrench (Fr)Russian (CIS)Polish (Poland)

Levelező lista