Csipke Hotel

Kiskunhalas

Programok

HALASTHERMÁL, közvetlen a hotel mellett

 

A fürdõt minden korosztály igényét figyelembe véve alakították ki. A sportolni vágyókat fedett és nyitott úszómedencék, míg a gyógyulni vágyó és az egészségmegõrzés céljából fürdõzõ vendégeket fedett és nyitott termálmedencék várják.
Minden korosztály igényét figyelembe véve az uszodacsarnokban 3 medencét alakítottunk kigyógyvizes termálmedence 36°Cfelnõtt úszómedence 26°Cgyermek medence 31°C.

Bowling Centrum ~ 2km

Elsődleges célja a rendszeres testmozgás biztosítása bármely, általunk biztosított sportágban az egészséges életmódú, sportolni vágyó emberek számára ( nemtől, életkortól és súlytól függetlenül). A Bowling Centrum családias hangulatával, törzsközönségével igen közkedvelt a környék lakosai körében.
 Az épület földszintje kb. 600 négyzetméter. 

Maxim Paintball Baja ~ 60km

 

Képzeld csak el, milyen lenne átélni egy csatát, ahol nincsenek veszteségek, csak a jókedv, az izgalom és az adrenalin. Egy olyan harc részese lehetnél, ahol leszámolhatsz barátaiddal, és mindezt legális kereteken belül…Ehhez egy olyan helyre van szükséged, ahol az izgalomtól nem hallasz mást, csak a saját szívverésed, érzed, ahogy feltöltődsz energiával. Azt érzed, hogy ez vérre megy, győznöd kell, még akkor is, ha az ellenfeleid most a legjobb barátaid. Túlteng benned a bizonyítás, a versenyszellem…

Ezt mind meg is kaphatod, ráadásul Baján… 

Tenisz ~ 200m

Kb. 200 méterre a szállodától 6 salakos pályán várják a tenisz kedvelőit. Azon vendégeink számára akiknek szimpatikus a tenisz sport, de még soha nem próbálták oktatás formájában is lehetőségük van megismerkedni a sporttal.

Lovaglás, lóverseny ~ 2km

A lovas sportok iránt érdeklődő vendégeink számára kiváló programlehetőséget nyút városunk Lovas és Szabadidő Központja, ahol versenyek megtekintése mellett gyermekek és felnőttek számára egyaránt lehetőség nyílik oktatás formájában a sporttal közelebbről is megismerkedni.

Kép forrás: https://freerangestock.com

 

Horgászat (sóstó) ~ 3,3km

Kiskunhalason a két magán horgásztó,
vagy az 50 hektáros Sóstón áll rendelkezésre

Kunfehértón az azonos nevű tavon

Harkakötönyben a halastavon
Kifogható halak: ponty, amur, harcsa,
csuka, süllő, dévér- ill. vörösszárnyú
keszeg.

További javasolt kirándulóhelyek kiskunhalas környező településeiN:

Kecel ~ 25km

30 km távolságra fekvő Haditechnikai park, amely méreteit, és a benne kiállított tárgyak számát illetően is egyedülálló európában.

Kép forrás:

http://pintermuvek.hu/hadtechnikai-park/

 

Hajós ~ 40km

A Hajósi Pincefalu löszbevájt borpincéivel 1720 óta van jelen hazánkban, páratlan élményt nyújt. Mára Európa legnagyobb, egyik legegyedülállóbb pincefalujaként tartják számon.

Kép forrás: www.hajosi-pincefalu.hu/

Kunfehértó ~ 13km

Minden generáció számára kíváló kikapcsolódás a Kunfehértón elhelyezkedő strand és a Holdrutás erdő különleges természeti kincseivel.

Kép forrás: