Vendégeink

véleményei

 

Kiskunhalason töltöttünk egy éjszakát a családdal, a hotelben szálltunk meg és nagyon meg voltunk elégedve! Az étteremet külön ajánlom!

A. Gábor

Kedves kiszolgálás, szép szálloda. Meg voltunk elégedve!

Vincze Árpád

2022. nyarán az esküvőnk helyszíne

2022. nyarán az esküvőnk helyszíne a Csipke Hotel volt. A polgári szertartást a hotel parkjában tartottuk meg, a vendégvárás, a vacsora és a lagzi a szálloda konferenciatermében volt. A vendégeknek is itt foglaltunk szállást. Kiss László igazgató úr és csapata professzionális szolgáltatást biztosítottak, nem volt olyan kérésünk, amelyet ne tudtak volna megoldani. A vacsora elképesztően finom volt, rengeteg dicséret érkezett a vendégek részéről. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Aki egy helyen szeretne mindent megoldani (szállás, szertartás és lagzi), azoknak jó szívvel ajánljuk őket. Rugalmasak, profik és nagy tapasztalattal rendelkeznek, ami igazán nagy segítség volt! Köszönjük!

dr. Mester Ágnes

Nagyon jól éreztük magunkat. A

Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás nagyon szép és tiszta. A személyzet kedves, segítőkész. A konyha kiváló. Csak ajánlani tudom.

Szakács László Gábor

November elején egy éjszakát töltött

November elején egy éjszakát töltött 36 fős csoportunk a Csipke Hotelben, mindannyian kiválónak tartjuk az itt töltött időt. Már a kedves fogadtatás is meglepetéssel szolgált; a well come drink és a finom sütemények nagyon jól estek nekünk. A szobák tiszták, kényelmesek, az személyzet udvarias, készséges voltáról nem is beszélve. A konyha kitűnő, finom és bőséges. Örömmel jövünk még ide és csoportunk minden tagja szívesen viszi hírüket.
A viszontlátásig további sok sikert kívánunk.

Újpesti Városvédő Egyesület

Nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk! Minden nagyon finom volt. A Szobák Rendben, tisztaság mindenütt. Szívesen ajánljuk másoknak is.

Mikepércsi Őszidő Egyesület

Mindenkinek ajánlom a hotelt. Minden

Mindenkinek ajánlom a hotelt. Minden szuper volt.

zöld László

2023 májusában 3 éjszakát töltöttünk

2023 májusában 3 éjszakát töltöttünk a Csipke Hotelben egy 50 fős nyugdíjas csoporttal.
Már az első ismerkedésünk alkalmával meggyőzött bennünket a szép, madárcsicsergéses környezet, az átlagosnál tágasabb szobák és a személyzet figyelmessége, segítőkészsége. Kivétel nélkül mindenkinek tetszett a kitűnő, magyaros konyha és az elegáns étterem. A szálló vezetése minden kívánságunkat igyekezett teljesíteni. Sok segítséget kaptunk ahhoz, hogy megismerhessük Kiskunhalas és környékének nevezetességeit.

Összefoglalva, mindenki úgy nyilatkozott, hogy kiemelkedő szolgáltatást kaptunk a Csipke Hotelben eltöltött napok alatt.

Nagy Béláné

Erzsébet tábor keretében ebédeltünk közel

Erzsébet tábor keretében ebédeltünk közel 50 gyermekkel a Csipke Hotel éttermében.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A gyermekmenü ár-értéka aránya is igazán kiváló volt, és a tanulóinknak is nagyon ízlett. Az étterem vezetőjének kedvessége, a személyzet hozzáállása a gyerekek egyéni igényeihez, a kiszolgálás minősége kiemelkedő volt. Csak ajánlani tudom Mindenkinek!

Behányné Illés Mária

Csipke Hotel Igazgatójának és Munkatársainak!

Csipke Hotel
Igazgatójának és Munkatársainak!

Kiskunhalas

Tisztelt Igazgató Úr!

Az Önöknél 2023. december 23-án megrendezett családi karácsonyi ünnepségünk kapcsán szeretnék írni néhány szót, mert mindenképpen úgy vélem, hogy „tollat” kell ragadnom, és meg kell osztanom véleményemet Önnel.

Nagyon hálásak vagyunk Önnek és Kedves Kollégáinak, amiért egy csodálatos helyszínt biztosítottak tágabb családunknak az ünnepléshez. A rendezvényterem eleganciájában, dekorációjában, technikai felszereltségében teljes mértékben kielégítette összes igényünket.

Köszönjük szépen azt az alapos, mindenre kiterjedő előkészítő munkát, figyelmet, ami a mi készülődésünket elősegítette, kezdve az első telefonhívásaimtól, Horváthné Anikó étteremvezető asszonnyal folytatott, nagyon kedves hangvételű, segítőkész beszélgetésektől, a személyes találkozás, már engem szinte zavarba ejtő figyelmességén keresztül, az ünnepnap adta feladatok profizmussal teli teljesítéséig.

Már a fogadtatásunk különleges volt, ahogyan Igazgató Úr segített bennünket, kísért bennünket. No és a Felszolgáló Urak! Csak dicséret illeti a munkájukat. Minden kérésünket azonnal teljesítették (pl. hangtechnika, ruhafogas, meg sok egyéb apróság), szinte még hangosan részükre meg sem fogalmaztuk a kérést, de már ott voltak a megvalósítással. Fiatal koruk ellenére igazi pincérek, akik a háttérből ügyesen figyelik a vendégek rezdüléseit, és tényleg még ki sem mondtuk, mit szeretnénk, de ők már hozták is. Ilyen volt például a gesztenyepüré utántöltése.

Nem tudunk elég hálásak lenni a nagyszerű séfeknek, szakácsoknak, konyhai segítőknek, az ízletes finomságokért, ételkülönlegességekért, azért, hogy a több ételallergiásunk is maradéktalanul megtalálhatta a neki külön készített finomságokat, és kedvére ehetett, jól lakhatott.
A büféasztalra tálalt ételek sokszínűek és finomak voltak, azért pedig külön köszönet, hogy folyamatosan pótolták, ahogyan fogytak.

Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy akárhányszor kimentünk az előtérbe levegőzni, vagy a mosdóba, mindig makulátlan tisztaság fogadott. Kint vizes, lucskos idő volt, de az általunk behozott sarat, vizet rendszeresen feltakarították utánunk. Köszönet a szobaaszony(ok), takarítószemélyzet – egyébként háttérben maradó, észrevétlen – munkájáért.

Tudjuk, hogy a vendéglátásban dolgozni egyáltalán nem egyszerű. Amikor mások ünnepelnek, szórakoznak, Önöknek akkor is helyt kell állniuk, és kemény munkával, alázattal kell tudni mások – néha nem egyszerű – igényeit kiszolgálni. Önöknek kényszerűen el kell tudni azt fogadni, hogy a legszebb ünnepek alatt is esetleg távol vannak a szeretteiktől, ami azt hiszem komoly lelki kihívás lehet időnként.

Ezzel a néhány sorral szeretnénk legmélyebb tiszteletünket, nagyrabecsülésünket kifejezni és köszönetet mondani a figyelmességükért, a szeretetükért, az alázatukért, a profizmus szintjét elérő munkájukért, amellyel nekünk megkönnyítették, széppé, teljessé, különlegessé tették a karácsonyunkat, amely által mi magunk is különlegesnek érezhettük magunkat!

Kívánunk mindannyiuknak a munkájukban szép sikereket, a magánéletükben pedig jó egészséget, sok boldog pillanatot, nagyszerűen megélt napokat, és boldog új évet!

Kérem tisztelt Igazgató Urat, hogy legyen kedves tolmácsolni fenti szavaimat nagyszerű Munkatársainak is!

Köszönjük szépen, hogy Önöknél ünnepelhettünk, biztosan nem először tettük ezt.

Üdvözlettel: Kamasz Erzsébet

Kamasz Erzsébet
Strong Testimonials form submission spinner.
Hogyan értékelné szolgáltatásunkat?
rating fields
Kérem értékelje szállodánkat.
Szoba
0
Vendég
0 +
Kényelem
0 %
Szolgáltatás
0 +